5 Simple Techniques For iş ayakkabısı adana

Wiki Article

Ayakkabının dış yüzeyinde kullanılan one.8 mm kalınlığında yumuşak petek desenli mikrofiber, ayakkabıya nefes alabilirlik ve hafiflik kazandırır. Bu özel malzeme, TPU laminasyon ile kaplanarak ekstra dayanıklılık ve koruma sağlar.

TPU laminasyonlu yapı ise saya üzerinde ekstra dayanıklılık sağlayarak, ayakkabının formunu uzun süre korumasına lawnımcı olur. Bu sayede hem estetik açıdan hem de işlevsellik bakımından beklentilerin ötesinde bir performans sergiler.

Arama sonuçlarınız ile ilgili bilgi almak için yardım sayfamızı ziyaret edin veya bize ulaşın

Çalışma ayakkabısı kullanım süresi, iş ortamının zorluğuna ve ayakkabının kalitesine bağlı olarak değişir. Genellikle, iş ayakkabılarının her six ila twelve ayda bir değiştirilmesi önerilir.

Koyu renkli ve hızla kirlenebilen yapıda olan ayakkabılar şantiyede çalışan işçiler için uygun değildir. Her türlü riske karşılık olarak ve kullanım kolaylığı açısından şantiye işçi ayakkabılarında bağcık olmamalıdır.

Bunun yanı sıra halk arasında sıkça bilinen diş fırçası ve sabun ile de temizlik yapılır. Evinizde bulunan iş ayakkabısı yds eski bir diş fileırçasını sabuna batırarak ayakkabınızı temizleyebilirsiniz.

Tenis hızlı hareket etmeyi gerektiren bir spordur. Tenis ayakkabıları zeminde yüksek kavrama ve manevra kabiliyeti sağlar. Voleybol ayakkabısı iş ayakkabısı base ise özel tabanı ve yastıklama özelliği ile voleybolcuları destekler. Dağcılık ve trekking ayakkabıları dayanıklılık, su geçirmezlik ve kavrama gibi özellikler ile karakterize edilir. Jimnastik ayakkabıları ise ayaklarınızın rahat hareket etmesini sağlayan ve kaymayı önleyen özelliklere sahiptir. Spor ayakkabıları iş ayakkabısı fiyatları spor sektörüne ve bireysel ihtiyaçlara göre değişiklik gösterir. Buna ek olarak kadın spor ayakkabı modelleri ya da erkek spor ayakkabı modelleri olmak üzere de farklı kategorilere ayrılırlar.

Aynı zamanda hafif yapısıyla çalışanların daha rahat hareket etmelerine olanak tanır, böylece uzun çalışma saatlerinde bile ayaklarda yorgunluk hissi minimal seviyede tutulur.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Ayak anatomisine uyumlu bir şekilde yapılan bu ayakkabılar, ayağı sıkıca sarar ve yeterli destek sağlar. Özellikle uzun süreli ayakta durma gerektiren işlerde ortopedik rahatlık sunar.

Çeşitli iş güvenliği ayakkabıları, çalışma şartlarınıza ve ihtiyaçlarınıza uygun olarak tasarlanmıştır. En dayanıklı iş güvenliği ayakkabılarına yatırım yaparak hem kendinizi koruyabilir hem de iş verimliliğinizi artırabilirsiniz.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Kimyasal Direnç: Kimyasal maddelere maruz kalınan işlerde, ayakkabı malzemesinin bu maddelere karşı dayanıklı olması sağlanmalıdır.

İş ayakkabılarında kaymaz taban işaretleri ve değerleri. İş ayakkabısı Standart İşaretleri ve Anlamları

Report this wiki page